/

Lyrics: Yowis sorry
intan rahma

GUNAWAN_YK
91% (12)
Lyrics

Title : YOWIS SORRY
Artist : INTAN RAHMA
Aransement Upload : @GUNAWAN_YK
___

yowis sorry, ora niat nglarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

bola bali aku ngandani, aku ra ngapusi
yen aku iki uwes ono sing nduweni
mbok ojo nyeraki, lan ojo nyenengi
ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti

yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak
aku ra goroh bojoku luweh galak
yen aku wegah tulung kowe ojo mekso
opo yo susah golek tresno sing liyo
__

yowis sorry, ora niat nglarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

kowe uwes ojo nawani tresno sing keloro
mergo aku iki raiso ngelarani bojo
mbok yo wes mandek yen ono dalan rusak
ojo mikir cendek timbang akhire ra penak

kowe ojo seneng dadi barang payu
mergo nguyak ben dadi uwong ketelu
becicik ketitik olo mesti ketoro
ojo dumeh tau disio njur seneng gudo

yowis sorry, ora niat nglarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

wes ojo ganggu aku, aku ra bakal kerayu
maaf aku wes payu..
saiki lalekno aku,
guwangen kuwi rosomu..
aku du jodohmu.
___Hobahh___
_____
____
yowis sorry, ora niat nglarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

yowis sorry, ora niat nglarani
ati iki wes ono sing nduweni
ketimbang mengko kowe sing loro
mendingan saiki kowe lungo

yowis sorry, kesel aku ngandani
ati iki ora bakal tak bagi
ra bakal atiku keno gudo
aku tetep setyo, ora gampang leno

Report copyright infringement

Enter your email address

Cancel

New Password

Please choose a new password

Your password has been successfully updated.

Your account has been verified. You are now logged in. Thank you.

You still have one more step. You must verify your email account before you can continue.

Send Verification Email

Please check your email. Instructions to verify your account have been sent

One more step!

Please check your email. Instructions to verify your updated email address have been sent

Thank you!

Redirecting you to Account Kit phone number login. A new window will pop up.

Don't see anything? .